26 Ocak 2014 Pazar

Phineas ve Ferb Gerçek Hikayesi

Merhaba,

Bugün Phineas ve Ferb adlı çizgi filmin gerçek hikayesini sizinle paylaşacağım. Eminim birçoğunuz bu çizgi filmi bir kez de olsa izlemişsinizdir peki hiç bu hikayenin gerçek olabileceğini düşündünüz mü?
Bence düşünmelisiniz.
Hikaye şöyle:

Phineas'ın annesi ve babası ayrılıyor ve  Phineas ve ablası Candace annesiyle birlikte kalıyor. Bir yıl sonra annesi başka bir adamla tekrar evleniyor ve Ferb adında beyninde tümor olan bir çocukları oluyor (Çizgi film'de neredeyse hiç konuşmamasının nedeni bu.). Phineas aşırı hiperaktif bir çocuk, Candace ise şizofren ve sürekli hayaller görüyor (Kardeşlerinin bir şeyler inşa ettiğini görmesi gibi.) bu gördüklerini annesine göstermeye çalışıyor ancak hepsi hayal olduğu için annesi hiç bir zaman göremiyor.
Bir gün Candace'ın annesi Candace'ı bir doktora götürüyor ve doktorun adı ise Dr. Doofenschmirts. Doktor Candace'a hastalığı için bir ilaç veriyor ancak ne yazık ki Candace bu ilacın bağımlısı oluyor. İlacı çok fazla almaya başlayan Candace bir sabah yatağında ölü bulunuyor.
Cenazeden sonra annesi Candace'ın günlüğünü bulup çok etkileniyor ve anısına bir program oluşturmak için Walt Disney Pictures'a başvuruyor...

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Sürekli izlediğim bir çizgi dizi. Çok ilginç.

Unknown dedi ki...

Evet bu doğru

Adsız dedi ki...

acıklı bir hikaye...

wasf dedi ki...

fsfewfef

Hikaye gerçek dedi ki...

Bu hikayeyi çok önce okudum burada yenimi paylaşılıyor artık bilmeyen yoktu bu hikayeyi

febu dedi ki...

Ve Disneye başvurduk dan sonra İllumunati oluyor

Adsız dedi ki...

Sürekli izliyorum bu çizgi filmi ilk defa duydum ilginç

Adsız dedi ki...

Bu programda süper yani

Unknown dedi ki...

bilmiodum ??

Unknown dedi ki...

vay beee
bu hiç düşünmedimm

Unknown dedi ki...

bunu bilmiodum

Unknown dedi ki...

Ve bifurd ve baljit eşcinsel

Adsız dedi ki...

yazik oldu kiza

Adsız dedi ki...

Ya bu boyle değil perry den bahsetmiyor şöyle ki dr. Perry ile ilgilenmesi için aldırıyor ve o bir köpek candace ona öyle diyor dr. Karşı bir ajan olatrak göröyor

Adsız dedi ki...

Cok acikli olmus allah rahmet eylesin en cok ferb e uzuldum

Adsız dedi ki...

Bir ayrıntı daha var perry aslında yok o yüzden sürekli kayboluyor ablaları peri nerde diye sürekli kardeşlerine soruyor ve jeremy komşunun evcil hayvanı olan köpek olduğunu duymuştum ama bence değil :)

Şura Nur Şeker dedi ki...

Çok üzücü

Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates