31 Ocak 2014 Cuma

Kont Dracula

Merhaba,

Bugün ünlü vampir Kont Vlad Dracula'dan bahsedeceğim. Dracula'nın korkutucu hikayesini dikkatle okuyacağınızı düşünüyorum.
Gerçek adı Vlad olan fakat efsanelerde Kont Dracula olarak bahsedilen Türk'lerin deyimiyle Kazıklı Voyvoda Uzun süre eflak voyvodalığı yapmış bir prensdi. Vlad, özellikle esir düşmüş Osmanlı askerlerini kazıklara geçiren işkenceleriyle tanınmış ve işkencede sınır tanımadığı için efsaneleşerek ünlü vampir Kont Dracula adını almıştır.

Babası, Osmanlı'larca mağlup edilince Vlad ve kardeşi Osmanlı'lara rehin olarak verilmiştir ve 6 yıl Osmanlıda yaşamışlardır. 1448 yılında Eflak'ların başına geçmeye çalışmış ancak yenilince sürgün edilmiştir. Erdel Beyinin Erdel'i koruması için verdiği orduyu Eflak'a saldırmak için kullanmış ve Eflak'ın yönetimini ele geçirmiştir. 6 yıllık hüküm süresinde düşmanlarını akıl almaz işkencelerle idam etmiştir. En ünlü işkencesi, idam edilecek kişiyi makatından kazığa oturtup o an ölmeyip kanlar içinde ve acıyla bir-iki gün içerisinde ölmesidir. Kazığa geçirilenlerin kanlarını fıçılarda biriktirip daha sonra şarap gibi içtiğine dair söylentiler vampir olduğu yönünde söylentiler doğurmuştur.

20.000 Osmanlı savaş esirini kazığa geçirerek öldüren Vlad'a karşı bir ordu hazırlatan Fatih Sultan Mehmet Eflak'a ulaştığında 5 kilometre boyunca kadın, erkek ve çocuklardan oluşan kazıklara geçirilmiş 20.000 ceset ile karşılaştı. Bu sırada Vlad şehirden kaçıp kuyuları zehirledi, hayvanları öldürdü, tarlaları yaktı ve veba hastılığına yakalanmış esirleri salıp Osmanlı'ya girmelerini sağladı. Bu sayede Osmanlı'da bir salgın başlatmak istiyordu.

1476 yılında Edirne'de Osmanlı ile yaptığı bir savaşta kafası kesildi ve bir bal testisinin içinde İstanbul'a II. Mehmed'e gönderildi cesedi ise Romanya'da Snagov Manastırı'nın içine gömüldü. Ölümünden bir kaç yıl sonra ülkede vampir sendromu olarak'da bilinen porfiria hastalığı görülmeye başlayınca halk mezarın açılmasını istedi ancak mezarda ceset yoktu bu da vampir söylentilerini güçlendirdi. Bugün mezarda bulunan iskelet temsilidir.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten çok güzel paylaşımlar yapıyorsun itanimulli yi araştırınca buldum sitenizi ve çok beğendim ben 2 yıldır illuminati yi araştırıyorum ve bu konuda bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

Hocam on numara paylaşım, hikayenin sonunda karanlık köşelere bakar oldum ;)

Adsız dedi ki...

Merhaba bana illumunatiyi aciklarmisiniz

Adsız dedi ki...

Yardım sever arkadaş merhaba
Senin sitende virus var lan. insanlara yardım edecem derken bilgisayarlarından mahrum bırakıyosun. Mason illimunati yok ucgen tek goz diceğine otur 5 vakit namazını ve asıl farz olan zıkrını cek. Uyar inlanları uyarma demıyorum ama aynı zamanda bu dunayaya geliş nedenimizi de hatırlat. Ben muslumanım Alhamdulillah demekle deccalin pencelerinden kurtulabilecekmisiniz saniyorsunuz? masonlar bu oyunu neden yapıolar sanıosunuz? deccal gelecek Hz. Mehdi gelecek bunu bılıyoarlar. Çok buyuk bır savaş olcagınıda bılıyorlar. Bu beyin yıkama oyunlarını savas başladıgında kendisine asker toplamak ıcın yapıolar. Ve siz izleyiciler onların gelecekteki askerlerisiniz sizin cocuklarınız onların askeri. Bireyler, anne babalar aferin size cinsel kufur siddet ve tanrısızlık içeren tum o filmleri ve cizgi filmleri seyretmeye, serettirmeye devam edin olur mu. Gozunuze at gozlugu takın ve hıc cıkarmayın aferin. ey insanoğlu o gozlugu ancak Rabbimize döndüğün zaman cıkartabilirsin Hak'kı işte o zmn gorebilirsin. Cehennemden korkmayın. Allah'tan korkun ona sıgının onun ona güvenin şevkati sonsuzdur (bizim tabirimize göre)

Adsız dedi ki...

BİR ÖNCEKİ ORUMDA SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİN İSPATİ
http://www.mynet.com/video/muzik/rihanna-allah-yok-illuminati-1460104/

Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates