22 Temmuz 2013 Pazartesi

Aref Ghafouri İlluminati Hatta Şeytanın Baş Tacı!

Merhaba,

Yine bomba gibi bir konuyla karşınızdayım.
Aref Ghafouri İlluminati'den buna herkes hem fikir fakat bundan fazlası da var! Şimdi bilmeyenler için illuminati bölümünden birkaç fotoğraf atayım size.



 Bu Yetenek Sizsiniz Türkiye programından bir görüntü. Aref'in sırtında piramit ve içindeki göz açıkça görülüyor.



Eğer Aref'i Facebook sayfasından ya da son zamanlarda sitesinden takip ettiyseniz Aref'in her yarışmada-gösteride kullandığı logoyu görmüşsünüzdür. Açıklamama gerek var mı?


Bu fotoğrafta da göz yüzüğü ve 13 sayısı görülüyor.


Ve işte 666 işareti.

Gel gelelim İlluminati'den sonrasına yani işin ciddileştiği yere.
Belki inanmayacaksınız ama Aref'in yaptığı gösterilerin hiç biri el çabukluğu ve ya illüzyon değildir!
Aref'in yaptığı her şey gerçektir. "Saçmalama nasıl gerçek olsun?" Diye düşünüyorsunuz değil mi? Ama gerçek arkadaşım. Evet bir insan olarak bunları yapması biraz imkansız ama elbette bu gücün de bir kaynağı var ancak bu sefer bu gücü veren ne yazık ki Allah değil. 

Aref şeytanın kölesidir!

Evet Aref şeytanın kölesi. Bunca gücü şeytan sayesinde alıyor. Siz Aref'i sadece sahnede hoplayıp zıplayan şapkadan tavşan çıkartan sıradan bir İllüzyonist olarak biliyorsunuz ancak öyle değil!
Aref'in gücü hayal edebileceğinizin de ötesinde. Bundan birkaç ay önce Beyaz Show'da Aref çıkmıştı. Beyaz ile muhabbet falan derken Beyaz sordu Aref'e "Sonraki projelerin neler?" diye. Aref "Işınlanma üzerinde çalışıyoruz" diye cevap verdi. Tabi herkes alay etti şakaya getirdi ancak Aref'in mimikleri kıpırdamadı bile.
Şaka yapmıyordu. Tabi ki sizde inanmadınız şimdi bana. Böyle bir gücü nereden alsın diye soruyorsunuz.
İşte cevabı:

Şeytan ile anlaşma!

Aref'in gücünün kaynağının şeytan olduğunu belirtmiştim az önce. Peki bu nasıl oluyor? Nasıl güç alıyor? Derseniz hemen cevaplayayım.
Şeytan ile bir çeşit anlaşma yapıyorsun ve ondan istediğin gücü sana veriyor. Aman ne güzel hemen bende yapayım ha ha ha. Tabi ki bu kadar kolay değil. Şeytan ile anlaşma yapıyorsun ve o sana isteğini veriyor bu doğru ama hemen bitmedi karşığılında senden tabiki bir şey alıyor "Ruhunu". Evet yanlış duymadınız ruhunuzu şeytana satıyorsunuz ve o size güç sağlıyor. Ancak ruh satmak sandığınız kadar kolay bir şey değil. Ruhunuz gidince doğal olarak bütün kontrolünüz gidiyor. Bedeninizi siz değil şeytan kontrol ediyor ne olursa olsun onun kölesi oluyorsunuz. Öteki dünyada çektikleriniz ise cabası. 

Sizce güzel bir anlaşma mı?

Ekleme:

Az önce bir takipçimiz bu konunun altına yorum olarak bir kanıt gönderdi.
Kanıt Bakara Suresi'nin 102. Ayetinden.
Okumak için: http://kuran.diyanet.gov.tr/Kuran.aspx#2:102 

Bazılarının dini kanıt belirtmemi istemiş buyrun size kanıt...


104 yorum:

Enes dedi ki...

Sacmaaa... Dediklerin cok sacma geldi bana eger ruhunu sata biliyorsan Kur'an-ı kerim de yazmasi lazim bul yayinla ayeti ole inanalim gercekten bole anlatmakla olmaz insanlar kanıt ister

Unknown dedi ki...

kur'an da da geçiyor. Şeytana ruhunu satma konusu. Bakara suresinde onların ne bu dünyada ne de öbür dünyada asla rahat edemeyecekleri yazıyor hatta.
(Bir dahakine böyle bir eleştiri yaparken araştır da gel)

Unknown dedi ki...

Büyücüleri biliyorsun dimi. Onlar da gerçek. Onca gücü nerden buldular sanıyorsun. Onlarda cinler ve şeytanlar ile anlaşma yaparak ruhlarını satarak güç elde ettiler daha sonrasında ise ömür boyu lanetli gibi dolandılar.

enes dedi ki...

Ben sana sen yalancisin demedim. Orda yorum yap yaziyorsa tabiki yorum yapabilirim. Elestirilere acik olman lazim bak bakara suresinde var dedin kanit geldi inandik bisey kaybettin mi ? Hayir. Aksine paylasimda bi kanit oldu. Sen elestirel yorum istemiyosan ya yorum yapmayi kapat yada elestiri iatemiyorum yaz

Unknown dedi ki...

iyi anlamda yorumda atabilirsin ;D

enes dedi ki...

:)) bi daha bana laf sokmaya kalkistiginda calista gel :))

Adsız dedi ki...

biliyodum arefte böyle bi şey olduğunu birisine söylediğimde yaw saçmalama diyolar ama umursamıyorum SEVGİLİ GİZLİ DOSYA BENİM DE SİZİN TIFFANY D&R DA ÇEKTİKLERİNİZ GİBİ KENDİ FOTOGRAFLARIM VAR SİZİNLE PAYLAŞSAM SİZDE BLOGDA YER VERSENİZ OLUR MU? GERÇEKTEN BU KONUDA BİLGİLİYİM YANİ TEK GÖZ PİRAMİTTE DEĞİLİM ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYORUM

Adsız dedi ki...

biliyodum arefte böyle bi şey olduğunu birisine söylediğimde yaw saçmalama diyolar ama umursamıyorum SEVGİLİ GİZLİ DOSYA BENİM DE SİZİN TIFFANY D&R DA ÇEKTİKLERİNİZ GİBİ KENDİ FOTOGRAFLARIM VAR SİZİNLE PAYLAŞSAM SİZDE BLOGDA YER VERSENİZ OLUR MU? GERÇEKTEN BU KONUDA BİLGİLİYİM YANİ TEK GÖZ PİRAMİTTE DEĞİLİM ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYORUM

Unknown dedi ki...

Elbette gönderebileceğiniz herşeye yer veririm. Göndermek için tek yapmanız gereken şey berkanmaxi@gmail.com'a mail atmak.

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim hemen mail atıyorum

Unknown dedi ki...

Mailin geldi ve cevap yazdım lütfen kontrol et.

Adsız dedi ki...

saçmalamayı kesermisiniz lutfen çocuk geçmiş karşımıza yeteklerini gösteriyor.

Adsız dedi ki...

/_\ ben inanmam ama aref gharoufi şeytana tapan ve de o illuminati ile iş birliği içinde bu kanıtlanmış

Adsız dedi ki...

Usta
Ben bu kadar sacma bi yazi az okumusumdur.neden mi
1.gelecegi sadece Allah bilir.
2.Seytan cin turudur.Ve gelecegi bilemezler.Kuranda hz suleymanin hayatini anlatan bolumde acikca belirtilmistir.
3.Ruhunu satmak Kuranda nere geciyor merak ediyorum.
4.buyu vardir.amA hic bir buyu ile gelecegi bilemessiniz.tahmin eder uydurursunuz tutar tutmaz o ayri
5.Ozellikle dini dayandirma yaparken Kurani kaynak gostererek Kurana iffira atmayiniz.
6.şu illumunTi olayi.tamam olabilir.ama bu cocuk degilse iftiranin babasini atmis oluyorsunuz.site raytingi icin deger mi?
Bu gosterilerin alasini yapip sizi bayiltacak cok kisi var biraz aractirirsaniz.arefin cok amator oldugunu gorurzunuz bunlarin yaninda
Ve son olarak tahmin. e iddia yerine bilgiyi rehber edinirseniz cok daha guzel olur.bu da arastirip ogrenerek mumkun yaptiginiz televoleddn baska bsy degil.

Not
Sadece bu yaziniza yoneliktir.Zira digerlrini okumadim
Saygilar.

Anonim dedi ki...

Admin kanıt olarak bunu ekle Bakara Suresi 102. Ayet. http://kuran.diyanet.gov.tr/Kuran.aspx#2:102 bu sitede Türkçe ve Arapçası var.

Sabri Reyiz dedi ki...

Onlar (İlluminati) şeytana tapıyorlar ama bizim allaha taptığımız gibi. Yani Şeytanı göremezler, yani aref illu evet ama ruhunu bir grup insana sattı. Cidden satmadı eğer dediklerini yapmazsa ölecek bir grup insan dediğim illuminati. Sonuç olarak aref ruhunu şeytana değil şeytanı görüp görüp onunla anlaşma yaptığını sandığı insanalara manevi olarak sattı yani elçilere yani İLLUMİNATİYE!

Adsız dedi ki...

Zaten bunları başka bir şekilde yapamaz.şeytanla anlaşma yaptığını siz önceden anlamadiysaniz o sizin salakliginiz.

Adsız dedi ki...

VE HEPİMİZ ARTIK BİLİYORUZ BU İLLUMİNATİ DENEN SEYİ VE BAZI UNLULERDE VAR TURK OLAN UNLULER UNLARLERİNİ FAZLALAŞTIRMAK IÇİN ELLERİNDN GLENİ YPIYOLAR BENCE BU BERBAT BİŞEY BURDA BELKİ GUNUNU SEFA İÇİNDE SURDURUYOLAR AMA ÖTEKİ DUNYADA GORECEKLER :/ :/

Adsız dedi ki...

gökten indiğini sanıp herşeyi açıkladığını ve sorgusuz sualsiz o kitaptakilerin kesin bilgi olduğunu düşünürseniz adam haklı beyler

Adsız dedi ki...

Aref Ghafouri gerçekten başarılı bir illüzyonist.Aref'in yaptığı tüm oyunlar final gösterisi de dahil yurt dışındaki İllüzyon mağazalarında mevcuttur.Finalde yaptığı gösteri Areften önce başka bir illüzyonist tarafından yapılmıştır.Ben de illüzyonistim yaptığı her oyunun mantıklı bir açıklaması var ve ekipmanı satılıyor.ışınlanmanın da birçok yöntemi vardır.Ve hileye dayanır.Benim için yaptığı şeyler imkansız değil.Başarılar dilerim kendisine.Bence cok iyi bir illüzyonist.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR BU YAZI DOĞRUDUR.. AREF ŞEYTANA ÇALIŞAN BİRİSİDİR. BU DEFALARCA KANITLANMIŞTIR. TEK BİR AREFTE DEĞİL ÜNLÜ OLAN HERKEZ .. NEDEN ÜNLÜ OLAN HERKEZ SİZCE ? ÇÜNKÜ İNSANLAR ONLARI DİNLİYOR ŞARKILARI OYUNLARI SÖZLERİ.. İNSANLAR HEP BUNLARI DİNLİYOR.. ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN DÜNYA GERÇEKTEN DEĞİŞTİ.. ŞEYTAN İNSANLARIN %70İNİ ELE GEÇİRDİ BİLE SİZ NEYİN MUHABBETİNİ YAPIYORSUNUZ HALA... ŞUNA ÖRNEK VERİN TAYYİP ERDOĞAN NEREDEYSE TÜM TÜRKİYE ŞİKAYETCİ OLMASINA RAĞMEN TÜM OYLAR ONUN VE CUMHURBAŞKANI ADAM ARTIK TÜRKİYENİN SAHİBİ.. CENABI ALLAH HERŞEYİN SAHİBİ ONDAN KORKUMUZ OLMALI AMA BU DÜNYA GERÇEKTEN ŞEYTANIN DÜNYASI ... SİZE BİR KANIT DAHA AREF YENİ KİTABINI SERGİYE KOYARKEN NE DEDİ .. DAVET ETTİĞİM DÜNYAYA GEL... BU NE DEMEK SİZCE... ARKADAŞLAR BIRAKIN BÖYLE SAÇMA ŞEYLERİ GERÇEKLERİ GÖRÜN ARTIK..

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR BİRİSİ DEMİŞ AREF GİBİ ÇOK İNSAN VAR O DAHA AMATÖR. PEKİ ONLAR KİM ? SİZCE ŞÖYLE DÜŞÜNELİM .. 1 KİŞİ Mİ BİR HABERİ DAHA ÇABUK YAYAR ? YOKSA 10 KİŞİ Mİ ? AREF TÜRKİYEDE O AREFTEN ÜSTÜN OLAN KİŞİLER NERDE ? DÜNYA'NIN HER TARAFINDA BİR AREF BİR ŞEYTANIN ELÇİSİ VAR... NE KADAR BU SAÇMA GELSEDE ŞÖYLE BİR DÜNYAYA BAKIN SİZCE 5 YIL ÖNCE Kİ DÜNYA İLE ŞİMDİ Kİ NASIL ? ARTIK HERKEZİ BİRİSİ ELE GEÇİRMİŞ GİBİ OLDU .... BEN İLLÜCÜYÜM. ONA RAĞMEN SİZE GERÇEKLERİ YAZIYORUM. AMACIM SİZİN BİZE KATILMANIZI SAĞLAMAK DEĞİL. ZATEN ARAMIZDASINIZ... BUNU GÖRÜN ARTIK VE BUNLARI YAZACAĞINIZA GERÇEKLERİ YAŞAYIN .. VAKTİNİZ GERÇEKTEN AZ.

Adsız dedi ki...

ne kadar cahil insan var buraya toplanmıs ne saytanından bahsedıyosunuz internet kullanıyorsunuz ama cahillik diz boyu sizin gibi cahilleri gördükçe dövesim geliyo cinmiş seytanmış bişey bildiğiniz yok arefe gelince ilizyondan başka bişey yapmıyor kimsede yapamaz evet arefte bişey var ama öyle cin felan değil sadece aref bizlerin oyle inanmamız için gösterilerini o şekilde seçiyor yoksa basit kağıt gösterileride yapar ama o şaşırtmayı seviyor once bı arastırın gırın youtube bakın arefin sırrı diye bildiğin ilizyon alet edevat el çabukluğu başka bişey yok zaten gösterisinin birinide criss angeldan çalmış aynısı var bende çok zeki oldugum için çoğu gösteriiyi yaparken çözüyorum

Adsız dedi ki...

gerçekten doğru olabilir bir çok ünlü ruhunu seytana satabiliyor :(

Adsız dedi ki...

beyler ben kıbrıstaydım 4 veya 3 gün sonra aref geldi ve gösteri yaptı beyaz show da demişti ya ışınlanma üzerinde çalışıyoruz vede herkez gülmüştü evet (kbırıstan ankaraya ışınlandı vede canlı baglantı yaptı beyler

Baran dedi ki...

Ya beyler ahsdhsadD:D
niye güldürtüyosunuz kendinizi buncam :D illucu gelmiş buraya yorum atmış sizde aramızdasınız felan yapmayın gözünüzü seveyim :D
şeytan mı bu ilizyonları yaptırtıyor
İLİZYON :D

Unknown dedi ki...

Lordoftheinfinity
evreni ve tum dunyayi Rab yaratti. Biz yonetiyoruz. ve tum dunya duzenini biz koruyor ve olacaklara karar veriyoruz. siz bizim sahip oldugumuz matrix de milyarca sayilardan olusan birer varliksiniz. evren yokolmadan evreni yoneten bizleri yok etme dusuncesinde olani yok edecek gucumuz evreni yaratandan sonra ebedi ir hayat icin dusuncelerinizde yanlis olmasini saglayan cevap sadece olumunuzden sonra anlayabileceginiz zamansal bir kuram . sahip oldugunuz tum dusuncelerenizin %100 unun evrende milyarin uzerinde bir duzen ile biliyoruz ve cevap sahip oldugunuz evrende yanliz olmadiginiz ve dusundugunuz her seyi bildigimizdir. MMR

Zehra dedi ki...

Bari bu kadar cahil olduğunuzu belli etmeyin be güzel kardeşim. Sana kanıt dahi sundular daha ne yapsınlar. Kendin araştırsan da aynı sonuca ulaşacaktın. Tabi inat edip, daha doğrusu korkup inanmamak sana kalmış. Bu koskocaman Evrende bizim gözlerimizin göremediği o kadar çok şey oluyor ki. Ama göremediğimiz var olmadıkları anlamına gelmez.

Adsız dedi ki...

Arkadsşlar neyin kafası bu . İnternette butun ilizyonlarının hileleri anlatılıyo. Ve cahil arkadaslarım ilimunatinin. Temeli bilimdir dine tanrıya karsıdır.yaradılısa inanmaz ewrimcidir ve dinlere savaş açmıdtır. Satanizimi yapmıssınız ılımınsti

Adsız dedi ki...

Ghj

Adsız dedi ki...

Aref ruhunu şeytana satanlardan biri benim gibi.O gösterilerinde bir takım şeyleri önceden biliyormuş gibi gösteri yapıyor ama o istediği şeyleri şeytana önceden haber vererek insanları şaşırtıyor.Güçlü olan Aref değil ona musallat olan cinidir net.Şeytan ruhunu satana yardım eder ben de ilk ruhumu sattığımda ondan bi takım şeyler istemiştim ve gerçekten şaşırtıcı derecede isteklerdi bunlar kimi arkadaşlarıma kendimi inandırmaya çalışmış ve başarılı bile olmuştum.Bir kaç örnek vericek olursam mesela istediğim kişinin bana bakmasını sağlayabiliyor,ışıkları kapatıp açabiliyor,istediğim kişinin yanıma gelmesini sağlamak gibi bu sadece basit olanları.Şeytanı hissedebiliyor hatta el ele tutuşabiliyor ve onun beni öpmesi gibi bu dediklerim size saçma gelebilir ama gerçek.Tıpkı Aref gibi...ve niceleri

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Beyler afrefi. Yaptigi gosteri meta fizige giriyor buda aciklanmiyo zaten felsefe nsil aciklanmiyorsa buda aciklanmiyo neyse aref ruhunu satmistr dgru canli bir ornegide var enistemin babasi cinci diye cagrilirdi dogru bnm gozumun ognunde adami dokunmadan catiya cikartti birakti kac tane kitabi var okunmuyo okuyamiyolr soyle bisey daha var seytana insan dokunamaz insanda seytana dokunamaz yasaktir allh oyle emretmistr bunu kuranda okudum bugun boyle bi muhabbet gecti inanmadi arastrdim okudum ve de dgru bilgiye ulastim bu saate neyse aref in cinleri vardir veya ruhunu satmistr bilemicemde neyse

Adsız dedi ki...

Allah hidayet versin hepinize :)

sasa dedi ki...

tam bi gerizakalı yok anlaşma yapıyomuş da pufff

Adsız dedi ki...

Eslinde bele düwünmek düz deyil mence. Çünki aref " oğa üstü diye 1 wey yok" demiwdi. Mence aref oğ iwaretleri beyendiyi üçün,süs oarak iwledir.

Adsız dedi ki...

Siz kafayı yemişsiniz :)

Adsız dedi ki...

Ben baküden yazıyorum ve illuminatinin bakünüde ele geçitdiyini diyorlar. Isbat olarak illuminati azerbaycanda videosu var you tube de. Ve deccalın gelişi ne zaman olur acaba

Adsız dedi ki...

Aref'in kinezi enerjisi var. Tebii ki şeytana tapıyor. Ama o kadar da değil. Benim de kinezi enerjim var...

Adsız dedi ki...

Admin İlluminati şeytana tapmaz Onların tek tanrısı vardır ki o da HERŞEYİ GÖREN GÖZ...


Hayat bir ilizyondur Evren de hologram altın al.

Adsız dedi ki...

millet ucmus guc vardir seytan vardir diini bilen bunlarida bilir bizim diinde diyorki eyer ki sihirlerle oynarsan veyua guc sahibi olursan seytanlara satmak gibi olsun ebediyen cehenemliksin kurani diini bilen bilir bunlari iyi bende guc sayibi olim neguzel kanit kanit diyorsunuz bazi seylerin kaniti ta kendisidir azimi actirmayin gozunuzu acin bakin
eyer siz herseye kanit istiyorsaniz allahada inanmiyorsunuzdur millete ozaman soruyorum beyniniz varmi var dokuna biliyormusun hayir nerden bilim ozaman beynin oldugunu.

Adsız dedi ki...

helal olsun gardaşım bende biri şu arefin gösterilerin sırrını arayıp duracagına biri dinimiz tarafından açıklasa diyordum bu site dek geldi okudum zaten biliyorum hocalarımız çok anlattılar bize bilmeyenlerde burdan ögrenirler zaten.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

sdfsgthyrjyrt7

Adsız dedi ki...

ovucxxrfytyiiuo

Adsız dedi ki...

Allah tan baska hiç kimseden korkulmaz

Adsız dedi ki...

Allah tan baska hiç kimseden korkulmaz

Adsız dedi ki...

kalp nasil muhurlenir arastirin kuran dan arkadaslar.ruhunu satmaninda ne oldugunu anlayabilirsiniz ozaman.

Adsız dedi ki...

kalp nasil muhurlenir arastirin kuran dan arkadaslar.ruhunu satmaninda ne oldugunu anlayabilirsiniz ozaman.

Adsız dedi ki...

Çok malsınız. Ne alaka ruhunu satmak falan. Yok öyle bir şey. Bu da çin işi fal kurabiyeleri gibidir. İçinde gerçek şeyler yoktur. Ama insanlar inanır. Bu da öyle.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar ben bir illuminati üyesiyim sandığınız gibi hepimiz şeytana tapmiyoruz elhamdülillah müslümanız fakat bilmediğiniz birsürü sey var neden illuminati var bütün siteler yanlis haber yapıyor yakında kim olduğumuzu ogreniceksiniz çok yakında neden böyle bir örgüt olduğunu öğreneceksiniz neden bizi öyle anlatıyorlar biliyormusunuz çünkü biz barışçil bir orgutuz bizi dişa itiyorlar fakat yakında kim olduğumuzu öğreneceksiniz ... ameno��

Unknown dedi ki...

Bu makale bukadar kisa satirlarla anlatilabilcek bir bilgi deyil. Bazi eksiklikler ve yanlis noktalar olmasina ragmen, genel olarak baktigimizda dogrudur. Fakat yanlis anlamayin, Aref sirri cozulmus olan ilizyonlarda sergilemistir tabi.

Adsız dedi ki...

Şeytanla anlaşma değil bildiğin telekinezi.

Adsız dedi ki...

Birkere ilümatidenseniz niye açıklıyorsunuz. Ayrıca ikincisi sıkıyosa yanınıza birini çağrın ve videoya koyun ayrıca sonra onu bu sitede yayımlayın eğer gerçekse zaten videonuz haberlere çıkar.( eğer yollamazsanız anlayınki insanları sadece korkutmak için yazıyorsunuz)!!!???!!!

Unknown dedi ki...

BAKARA-102 için 39 meâl bulundu. Suat Yıldırım(2/BAKARA-102: Tuttular, Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların uydurdukları sözlere tâbi oldular. Halbuki Süleyman küfre gitmemişti. Fakat asıl o şeytanlar küfre gittiler. Halka sihiri ve Babil’de Hârut ve Mârut adlı iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Oysa o ikisi: "Biz sırf imtihan için gönderildik, sakın kâfir olma!" demedikçe hiç kimseye sihir öğretmezlerdi. İşte bunlardan koca ile karısının arasını açacak şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah’ın izni olmadıkça onlar bununla hiç kimseye zarar veremezlerdi. Onlar kendilerine zarar getirip fayda vermeyen şeyler öğreniyorlardı. Büyüye müşteri olan kimsenin âhiretten nasibi olmadığını pek iyi biliyorlardı. Karşılığında kendi varlıklarını sattıkları şey ne kötü! Keşke bunu anlasalardı!)

Adsız dedi ki...

Ulan ya ne güldüm resmen SUPERNATURAL dan Winchester kardeşlerden bahsediyor takipçisiniz demek biravo :)))

Adsız dedi ki...

Beyler Aref`in Cinlerle İlişkisi Kesinlikle Vardır.Tahminleri Geleceği Görme Değil Sadece Tahmindir.Bazı İnsanlar Bi KAç Saniyeliğine Yaşanan Şeyleri Rüyasında Veya Bir şeye Daldığında Görebilirler Yanlız Bunu Kanıtlayamazlar.
Ancak Aref Gördüklerini Sunabilmeye Ve Aklında Tutabilme Yeteğine Sahip Bir Arkadaşımızdır.Cinler Daha Çok Yapmak İstediği Yada Görmek İstediği Şeyleri Ona Gösterebilir Mesela Dejavu Örneği Gibi Bu Şekil Yardımda Bulunabilir Sadece Bir Kaç Saniyeliğine Tamamen Geleceği Göremez Veya Bunun Hakkında İstek Bulunamaz...

Unknown dedi ki...

İyi günler sana ulaşmam gerek nereden iletişim kurabilirim?

adsız kral dedi ki...

Slm Adsız sana ulaşmam lazım face yada tel numaranı ver ben diyarbakırlıyim d.bakımdan saygılar sevgiler tmm

Abdulaziz al Kurdi dedi ki...

gelenler adli dizi Serisinde seytan deccal düzeni en güzel sekilde anlatiluyor tavsiye ederim..

Adsız dedi ki...

Youtube'a aref uçuyor yazın adam gerçekten uçuyor gibi :o gerçekten uçuyor mu bilmiyorum. Aref bana başından beri ilginç geliyordu.

Adsız dedi ki...

HERKESE MERHABA; ZAMAN KISALDI. KURAN'I OKUYANLAR BİLİR Kİ AHİRZAMAN DA OLDUĞUMUZU VE AHİR ZAMAN DA KARŞIMIZA ÇIKACAK OLAN DECCAL'İ YANİ ŞEYTANI ANCAK BU ŞEKİLDE GÖREBİLECEKSİNİZ.
ŞEYTANA RUHUNU SATMAK VEYA İLLUMİNATİ İLE KARIŞTIRMAK İSTEMİYORUM.
ANCAK ŞUNU BİLMENİZİ İSTİYORUM Kİ İLLUMİNATİ ÜYELERİNİ YARATAN KİŞİDE YÜCE ALLAH'TIR. SİZLERE AKIL VE MANTIK VERDİ O YÜZDEN NEYE İNANACAĞINIZI SİZ BİLİRSİNİZ.
BU ŞEKİLDE KARŞINIZA ÇIKAN İNSANLARI ELEŞTİRMEK YERİNE BUNLARI İBRET ALIN DİYE SİZE GÖSTERİYOR. ALLAH'IN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLAMIŞ OLUN Kİ GÖRDÜĞÜNÜZ HERŞEYİ GÖSTERMESİNİN SEBEBİ SABIR EDİP GÖRDÜĞÜNÜZ HATALARI UYGULAMAMANIZDIR.

AYNI ZAMANDA GERÇEKTEN BUNU YAZARKEN ÜZÜLÜYORUM AMA KIYAMET'İN İÇERİSİNDEYİZ. DÜNYA HİPNOZ'UN ALTINDA. TÜM İNSANLARI TELEVİZYON İLE HİPNOZ ALTINA ALDILAR. İNSANLAR DIŞARDA İDDAA OYNUYOR İKEN DOĞUDA ASKERLERİMİZ ÖLÜYOR. YANİ BASIN MEDYA İLE BİZİ HİPNOZ ETTİLER. BENİ EDEMEDİLER ÜZGÜNÜM. ANCAK ŞUNU BİLMENİZİ İSTERİM Kİ BUNUN GİBİLERDEN OLMAK YERİNE AÇ OLMAYI TERCİH ETMENİZİ İSTERİM. UNUTMAYIN ASLA GELECEĞİ YÜCE ALLAH'DAN BAŞKA KİMSE BİLEMEDİĞİ GİBİ IŞINLANMA GİBİ BİR OLAYI YAPABİLECEK KİŞİNİN SONUNDAKİ NOKTA YÜCE ALLAH'TIR. O YÜZDEN DÜŞÜNÜN SADECE. KARŞINIZDA SİZİN GİBİ BİR İNSAN VAR BU İNSANA ŞEYTAN DEMEK DOĞRU DEĞİLDİR. YAPTIKLARI İLE KENDİSİNE DİYECEĞİNİZ ŞEY İLİZYONDUR DİYEBİLİRSİNİZ. ANCAK ÖNEMLİ OLAN ONU SÖYLERKEN BUNU İZLEYEN BAŞKA BİRİSİNİN BU ŞEYTAN DEMESİ DE NORMALDİR. SONUÇ DA BU ÇOK SAÇMA DEĞİL Mİ? DÜŞÜNSENİZE AREF BUNU GERÇEKTEN YAPIYORSA ULAŞIMA PARA ÖDEMİYOR DEMEKTİR .) AYRICA AREF İN FACEBOOK SAYFASINA GİRDİĞİNİZDE GÖRECEKSİNİZ 640 BİN KİŞİ TAKİP EDİYOR ANCAK FOTOLARINA GELEN LİKE SAYISI ÇOK AZDIR. BURADAN DA ANLAŞILDIĞI ÜZERE AREF SİZİN GİBİ BİR İNSANDIR :) YANİ ARANIZDA AREF İLE TEK FARK O KAFASINA KOYDUĞU ŞEYİ GÖSTEREBİLİYOR. BUNA HAYAL GÜCÜ DENİR. İNSAN HAYAL ETTİĞİNDE YAPABİLİR. HERŞEYİN SONUNDA YÜCE ALLAH VARDIR. İLLUMİNATİ KENDİSİNİN OLDUĞUNU GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR ANCAK SİZ ŞUNU UNUTUYORSUNUZ NASIL Kİ EVDE KÖPEĞİ OLAN BİR ARKADAŞIN KÖPEĞİNİN SADAKATINDAN ANLAŞILDIĞI ÜZERE KÖPEKLER SAHİPLERİNE KARŞI SON DERECE SADAKATLIDIR. KÖPEK SAHİBİNİ HİÇBİR ZAMAN ISIRMADIĞI GİBİ ONU HER ZAMAN KORUR ÇÜNKÜ ONUN HERŞEYİ SAHİBİDİR. KÖPEK BİLE SAHİBİNİ UNUTMUYORKEN EVRENİN VE HERŞEYİN TEK SAHİBİ OLAN YÜCE ALLAHI NASIL UNUTUYORLAR ONU ANLAMIŞ DEĞİLİM. UNUTMAYIN İLLUMİNATİ KİM ? ONLARIN HADDİNE NE YA? ALLAH BU ALLAH ÜFLESE İLLUMİNATİNİN BAŞINA DÜNYAYI YIKAR. SİZ ANLAMIYORSUNUZ KARŞINIZDA SİZİN İNSAN YOK. DOĞMAYAN DOĞURULMAYAN BİR YARATICIMIZ VAR. ZAMANI GELDİ ARTIK ÜZÜLME ZAMANI YERLİ YERSİZ AĞLAMA ZAMANI. KIYAMET DEDİNİZ KIYAMETİ GETİRDİNİZ. BUYRUN ARTIK KAZAMIZ MÜBAREK OLSUN. BAKALIM NELER OLACAK? 2016 DA HERŞEY FARKLI OLACAK. RECEP 2016 HAKEM SAATİNE BAKAR.
UNUTMAYIN Kİ BİZ ANADOLU ÇOCUĞUYUZ. KOZMİK GÜCÜMÜZÜ KULLANMA ZAMANI? ORDAYIM AŞKIM BURDAYIM AŞKIM? ŞAŞIRMIŞ OLMALIYIZ. PATRON ÇILDIRDI!

Unknown dedi ki...

Ben illmnti uyesiyim. Hic bir dine inanmayiz sacma sapan kafaniza göre yazmayin. Hangi bilgilere dayanarak böyle yazabiliyorsunuz? Dinlerden apayri bir dunyamiz var.

Unknown dedi ki...

Ben illmnti uyesiyim. Hic bir dine inanmayiz sacma sapan kafaniza göre yazmayin. Hangi bilgilere dayanarak böyle yazabiliyorsunuz? Dinlerden apayri bir dunyamiz var.

Abdurrahman samed dedi ki...

BAKARA 102 AYET

Demon dedi ki...

Anlaşmayı nasıl ve kimle yaptın peki

Unknown dedi ki...

beyler sizi anlamıyorum aref ruhunu seytana satmadiki eğer ruhunu seytana satsa gerçek insan gibi konusmaz etmez acun un yetenek sizsiniz de ısınlanma yaptığı sahnesinde fark etmisnzdir hersey planlanmis bir şekilde yapılmış anlicaniz aref bizim gibi normal bir insan sadece yaptıgi ilizyonlar dan dolayi kiskanan herkes onun hakkinda boyle sacma sapan şeyler diyo ve diger insanların beynini yıkiyo demiyek de karıştıriyolar.

Adsız dedi ki...

Okuyunca insan şüpheye düşmüyor değil ama bunların hepsi önceden tasarlanmış şeyler öyle olmasa aref o isinlanma gösterisinde neden kızı yanına alarak isinlandida sonra kız arkadan çıktı eğer gerçekten böyle süper yetenekleri olsaydı kızla beraber çıkardı kutudan ve k perde falan ihtiyacı olmazdı direk belirirdi.

Adsız dedi ki...

Notere gitmiş. Vekalet vermiş. Bir de şoyle en sağlamından semer almış. O semerle baytara gidip aşısını ve kulak kupesini yaptırıp sucuk olabilir eşşek sertifikasını alınca şeytanla anlaşmanın ilk aşaması tamamlanmış oluyo. Devamını anlatırım !!!

Adsız dedi ki...

Gelmesine gerek yok ki gelmiş hatta geçirip gitmiş baksana. Ulan aklı selim olun. O doğmamış ve doğurmamıştır. Yerşn göğün olmayanı var edenin hâkimiyetine teslim olun. Allah birdir. Tektir. Yaratmıştır yok edecektir. Sapmayın. Yanılmayın. Doğru yol çıkmayın...

Adsız dedi ki...

Valla profile baktım sen tam işsin yaaa. Hangi evdeysen ucret neyse soyle. Derneğe kayıdını ben yapacam senin. Offf offfd

Unknown dedi ki...

Ulan ne milletsiniz sizden olana herşey reva olmayana dayayin yalanı iftirayı allah ıslah etsin sizi amk admin site yazarı yada her ne boksan yüzlerce yıllık iliminatu sırlarını gizli dosyalarını seninle paylaştı değilmi ahmak

Unknown dedi ki...

Ulan ne milletsiniz sizden olana herşey reva olmayana dayayin yalanı iftirayı allah ıslah etsin sizi amk admin site yazarı yada her ne boksan yüzlerce yıllık iliminatu sırlarını gizli dosyalarını seninle paylaştı değilmi ahmak

Adsız dedi ki...

Yorumun komik geldi... sen illücümüsün... adamın illüğünü keserler. :)

Adsız dedi ki...

Herkese selâm, tüm yazıları, yorumları okudum :) haliyle de güldüm... şeytan a ruhunu satmak nedir. Bakara 102. Ayet demeyin. Anladığınızı söyleyin... yani kilosu kaç para bu ruhun. Ben anladığımı soyliyim... simdi konu aref bu adam çıktı tv ye ve bulunduğumuz zamanın ilerisinde show unu sergiledi. Bizde yedik izledik. Niye böyle oldu peki, sebebi bugüne kadar yapılmış gösteriler adam kesme, adam kılıçlama vs. Gösteriler olmasıydı... Arefinki ise heyecan uyandirmasiydi. Birde piyasa illücülerle doluydu biz iyice bu herife kapıldık. Simdi bir kere bu yazı ve yapilan yorumlar zirvalik. İnsan şeytana ruhunu filan satmaz, bu mitoloji filmlerinde veya mumyanın akrep kral filminde olur. Sen günah işlerken biliyorsun onun günah oldugunu ama yapıyorsun, sonra kadir gecesinde hoca dua ederken için için tövbe ediyorsun. Günah işlerken ruhunu sattın tövbe ederken iade mi aliyon. Bir yorumda da tüm ünlüler şeytana satıyor demiş biri, simdi sen unlu biri olursan sendemi satican :) tamam bu yazı üzerinden 2 yıl geçmiş kabul belki site sahibi bile yazısını ve yorumları tekrar okurken gotuyle gulmustur. Ancak şeytandı şuydu buydu bırakın etrafı başkalarını herkes kendini düzeltirse herşey düzelir. Ben kendime bakayım. Fatır suresi 18. Ayeti okuyun ve iyi geceler :*

Adsız dedi ki...

Tamam illücü bacı sana bir soru bana 2 kişiyi anlat, biri albert pike diğeri bruno. Ama wikipedia dan kopyalama onları biliyorum ;)

Adsız dedi ki...

Tamam illücü bacı sana bir soru bana 2 kişiyi anlat, biri albert pike diğeri bruno. Ama wikipedia dan kopyalama onları biliyorum ;)

Unknown dedi ki...

Kafanıza kazma kürkleri Dalarim perde arkası çok ilizyon gördüm tamamen hayal ürününü video yapıyo

Adsız dedi ki...

Aref ruhunu şeytana sattığı çok açık ve net.
Aref sahneye çıktığında şeytandan ruhunu istiyormuş ve şeytan ona kendini kaybetmemesi için veriyormuş.
Aref'in gösterisi bittiğinde tuvalete gidip ruhunu geri şeytana teslim ediyormuş.
Bu sayede Aref sahnede ruhu olmadan kendini kaybetmesi an meselesi olabilirdi.

Unknown dedi ki...

Ruhu seytana satma dogru. Birde Hz. Süleymanın sembollerini kullanarak bunlari yapmak mumkun ama tamamen seytanlara cinlere tapiyosun onlarda sana bu gucu veriyo. Fakat Allah Babil döneminde simyayı yasaklayıp kimyayı getirdi. Buna sunu gosteriyor ebedi cehennemden cikamicak Aref

Senan dedi ki...

Selam. Sizi rahatsiz etdiyim icin ozur dilerim ama Facebookda bana bi mesaj atarmisiniz? Axnatun Meherremli facebook adresim. Tesekkurlet

sofii dedi ki...

h

sofii dedi ki...

admin sende onlarla beraber olsan allah isminin yadinda duraöaz söyleyemezdin ki yukardaki yoruma göre söylemişsin yalan söyleme

Unknown dedi ki...

DAHA FAZLA PARA İster misin?
TÜM borçlarınızı ödemek istiyor musunuz?

SEYAHATEN insanlarla tanışma ve seyahat etmek istiyor musunuz?

SADECE CANLI YAŞIYOR MUSUN?

DAHA FAZLA GÜÇ VE DAHA FAZLA ETKİLEŞİM ister misiniz?

Ünlü olmak ister misin?

İstediğiniz her kadını / erkeği almak için?

HAYVANLARINIZI VE İTİBARLARINIZI yerine getirmek için?

Bu soruların HERHANGİ BİRİNE EVET ETMİYORSANIZ, ILLUMINATI SİZİN İÇİN!

Kuruluşumuz yüzyıllar boyu, seçkin politik, finansal veya kültürel varlıkları olan bireyleri sürüden ayırmış ve onları insan türünün çobanları olarak kurmuştur. Belki de kendinizi bu alanlarda zaten kanıtlamışsınızdır. Bunun için, Illuminati resmi olarak sizi tebrik eder. Bağışınız insan türünün geleceği için umut veriyor.

Başvurunuza devam etmek isterseniz, E-posta ile başlayın: joinilluminatisociety01@gmail.com
 
Illuminati üyeliği için potansiyel aday listemize eklenecektir. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsak sizinle iletişime geçeceğiz.

İçtenlikle,

Korkular-lam-imza-Illuminati

Unknown dedi ki...

Abi seni bozmak gibi olmasin ben medrese okuyorum seytan insanla anlasamaz sadece vesvese verir seytan cin tayifesindendir ancak cinlerle anlastigini bende duydum

NURULLAH dedi ki...

BEYLER BU KURANDA GECEN O AYET DEDİKLERİ DOĞRU

Süleyman'ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil'deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, "Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme" demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah'ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi.

saide dedi ki...

bazi insanlar havali gorsenmek icin piramitin icinde goz sekli paylasiyolar beni tanidiqlarimda pramidin icinde goz sekli paylasiyolar ne yani onlardami ruhunu seytana satmislar

saide dedi ki...

abi simdi sen bu soylediyine sahit oldumu yoksa kedindemi soyluyorsun

saide dedi ki...

cok doru soyluyosun bi de bende cok sahne arkasi ilizyonler gordum bi yorumda soyle soylemis ((aref sahneden once ruhunu seytandan isdiyomus yani kendiside bilmiyo isdiyomus diyo he seytanda ona ruhunu veriyimus diyo eyer o kendi ruhunu seytana satmisa disarida opuncadami insanlar diyo bi daka durun gidib ruhumu geri alib geleyim abbai hepsi sacma ya insan yetenekli o kaqar he bide arefin kendiside soypuyo sahnede yapdiqim hersey goz yanilsamasi o kadar insan hayatini ne elsdiriyorsunuz )

saide dedi ki...

ide dorusu bu biz susu olarak herseyi kulaniriz aref abide sus olarak kulanir

saide dedi ki...

ne kaniti ya adam susu plsun diye iliminati esyalar kulaniyo bende iliminati esyalar kulaniyorum bendemi ruhumu seytana satmisim hebsi sacma ya

saide dedi ki...

arkadaslar bir sozle Aref abi yetenekli bir adam misal isinlamada her sey planlanmisdi ve tabiki aref sahneden sonra soylediki sahnede yapdiqim her bir ilizyon bide aref kendi beynini kulanarak bu sevyeye ulasdi simdi diyosunuz ki aref gosteriye cikmadan once ruhunu seytandan geri isdiyo peki bu adam her saniye kameralarin onunde ozaman ruhunu nerden aliyo abi yqzdiqlarinizin hepsi sacma

saide dedi ki...

bide adam televizyona cikib unlu olmak isdedi adamin hayatinin icine etdiz ya admin hayatina ne karisiyorsuz ya sizin hayatina karisalar xosunuza gidermi

Unknown dedi ki...

Adamsinnnnn😂😂😂😂

Unknown dedi ki...

Www.illuminatiofficial.org

Unknown dedi ki...

Benimde bilgi sahibi olmam icin banada msj atarsaniz sevinirim.bende duskünüm bukonulara mail atarsaniz sevinirim. Onalhuseyin13@gmail.com

Unknown dedi ki...

Slm ben almanyadan bu konulara ilgim var sirtimdada dövmesi var

Unknown dedi ki...

Evet bende sempati kuruyorum ama iletisim daha kuramadim. Hi bulursam iletisim kuracak bir yol hemen kurarim.sirtimda ise tekgöz dövmemde var. onalhuseyin13@gmail.com

TESTIMONIO PACTO CON EL DIABLO dedi ki...

TANIKLIK: ŞEYTANLA ANLAŞMA
Merhaba. Paktı üzerinde araştırma aşağıdaki seni aradım ben
yönetici olduğum forum tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum. Ben sahibim
bu anlaşmayı 12 yıl önce bana yardım eden manevi tapınak sayesinde yaptım
yapmak. Ben yaptığım için eşim ile mutluyum ben
çocuk.
İstediğimi yerim ve istediğimi içerim. Her yere seyahat ediyorum ya da
dünyada istiyorum. Artık para kazanmak için çalışmaya ihtiyacım yok.
para. çünkü şirketlerim zaten benim için yeterli para üretiyor. Eğer sen
ayrıca benim gibi yapmak istiyorum bu konuda manevi tapınak ile iletişime geçin
Adres: espiritualtemplo@gmail.com

Owen dedi ki...

🔺IŞIĞI DOLU🔺 BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA HOŞ GELDİNİZ; Zenginler ve Ünlüler Kulübü; 3 Milyon Üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşliğidir. Bizler Yüce Varlık olan bir babanın altında bir Aileyiz. İlluminati'de cennette doğduğumuza ve hiçbir üyenin bu dünyada mücadele etmemesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, tüm yeni üyelerimize yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir. ve soru şu ki, zengin ve ünlü ilgilenen izleyiciler, Büyük ustamla E-posta yoluyla iletişime geçmeli: Illuminatiofficial565@gmail.com WhatsApp numara +2348056051569.

Luis dedi ki...

Bu, 2 yılı aşkın bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların birkaç kez benden para aldığı yeni dünya düzeni İlluminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığım. Uzun süredir Illuminati'ye katılmayı araştırıyorum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarına kadar çevrimiçi olarak kardeşliğe katılmama yardım eden Lord Morgan ile tanıştığımda ve bankama 1.000.000 ABD Doları tutarında bir ödeme aldığımda paramı almaya devam ediyor. çevrimiçi başlama ritüelimden hemen sonra hesap açacağım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Morgan'ın iyi işlerini yaymaya söz verin. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, katılmanıza yardımcı olmak adına paranızı almak için dolandırıcıları kabul etmek yerine bugün Lord Morgan ile iletişime geçin, Lord Morgan ile İletişime Geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya +1 (202) 443-3754

james dedi ki...

illuminati'ye katılmak ücretsizdir, insan kurbanı veya katılım ücreti yoktur ve bu, birçok dolandırıcının benden çaldıktan sonra nihayet aydınlatıcıya nasıl katıldığımın kanıtıdır.
Bugün olduğum kişiyi yarattığım için Büyük Üstat Robert Richard'a teşekkürler, Aydınlığa sadık ve alçakgönüllü kalacağıma söz veriyorum. yurt dışından yakın bir arkadaşım aracılığıyla bay robert richard ile iletişime geçerek aydınlığa kavuşana kadar çalınıyordum ve gerçekten de kalbim kırılmıştı ve hiç pişman olmadım.
Bu bedava fırsatı kendime saklayacak kadar açgözlü değilim çünkü Bay Robert ve Hood bir bütün olarak benden memnun olmayacak. bu yüzden sizi de katılıp yoksulluğunuzu, zor hayatınızı, kırgınlığınızı sona erdirmeye ve aydınlanmada bugün ünlü olmaya çağırıyorum.
mr robert richard ile whastapp +13238147898 aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.
veya e-posta yoluyla, johnsondamien0147666@gmail.com size en kısa sürede cevap verecek ve başarıya giden yolculuğunuza başlamanızı sağlayacaktır.

Fred dedi ki...

PROCEDURA DOŁĄCZENIA DO ŚWIĄTYNI WIELKIEJ PIENIĘDZY I POWERNOTE ILLUMINATI: BRAK POŚWIĘCENIA LUDZKIEGO I ILLUMINATI NIE ŻĄDANIE OPŁATY REJESTRACYJNEJ Możesz skontaktować się z agentem świątyni poprzez EMAIL;brothersofhell666@gmail.com
Czy jesteś biznesmenem, politykiem, pastorem, muzykiem? Chcesz być bogaty
sławny, potężny w życiu, przyłącz się do kultu bractwa iluminatów
dzisiaj i zdobądź bogatą natychmiastową sumę. 1 milion dolarów tygodniowo i jeden za darmo
Samochód, gdziekolwiek zdecydujesz się żyć na tym świecie, a nawet $
1 000 000 jako Twoja korzyść, aby rozpocząć nowe życie.

Aby móc skontaktować się z naszymi partnerami, musisz mieć co najmniej 20 lat E-mail: brothersofhell666@gmail.com

Adamsscott dedi ki...


HOW I JOINED THE ILLUMINATI BROTHERHOOD AFTER A LOT OF SCAMS

Hello everyone my name is Alexis Andrewi am from Italy i'm giving a testimony on how I joined the illuminati brotherhood, I was trying to join this organization for so many years now, I was scammed by fake agent in south Africa and Nigeria, I was down i could not feed my self and my family anymore and I tried to make money by all means but all in vain, I was afraid to contact any illuminati agent because they have eat my money, one day I came across a post of someone giving a testimony thanking a man called David Mark for helping him to join the illuminati brotherhood, then I looked at the man's email and the phone number that was written there, I was afraid to contact him because i was scammed a lot of times by scammers and went away with the money then I was very confused so I decided to contact the person that was given the testimony and i called him and I communicated with him on phone calls before he started telling me his own story about when he wanted to join he told me everything to do, then I made up my mind and called the agent David Mark and he told me everything to do and I was initiated, surprisingly I was given my benefit of being a new member of the great illuminati brotherhood I was so happy, for those of you trying to join this organization this is your opportunity for you to join CONTACT MR David Mark on WhatsApp number +2348140101327

Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates