17 Temmuz 2013 Çarşamba

Gizli Dosya Duyuru+Yarışma!

Merhaba,

Öncelikle duyuruyu yapayım.

Belki fark etmişsinizdir. Artık ana sayfadaki yayınlarımın tamamı değil ufak bir kısımı görünüyor ve aşağısında da "Devamını Oku" butonu çıkıyor. Bunu ana sayfadaki kalabalığın azalması için yaptım. Bu sayede öncelikle konuların ilk satırlarını okuyup, bütün konular arasından okumak istediğinizi seçiyorsunuz ve "Devamını Oku" butonuna basarak konunun devamını görebiliyorsunuz.


Şimdi sıra geldi yarışmaya!

Sizden istediğim Gizli Dosya sitesi için bir logo hazırlamanız. Önde şekilli bir biçimde Gizli Dosya yazacak arka tarafında da  İlluminati piramidi falan olacak o kısımları kendiniz düşünün. Güzel görünmesi için elinizden gelen her şeyi yapın.

Kazanan kişi benden günlük 5.000-10.000 civarında ziyaretçisi olan bir internet sitesi alıcak. Eğer zaten bir siteniz var ve yeni bir site istemez iseniz sizin sitenize ziyaretçileri göndericem.
Not: Sitenin tasarımını kendisi yapacaktır ben sadece ziyaretçileri sağlayacağım.

Yaptığınız Logoları Bu Adreslere Atabilirsiniz.

E-Mail: berkanmaxi@gmail.com
            yagmur.sarigul.fk@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/berkan.yetis

Eğer logonuzun başkaları tarafından çalınmasını istemiyorsanız lütfen bu site üzerinden yorum olarak atmayın. Aksi takdirde sizin yorum olarak attığınız logoyu başkası bana E-Mail olarak atabilir ve logo gerçekten güzel ise yarışmayı kazanabilir.

=[YARIŞMA BİTMİŞTİR logotasarim.com KAZANDI]=

1 yorum:

Ağız Kokusu dedi ki...

Hadi hayırlısı

Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates