1 Kasım 2012 Perşembe

Piramitleri Tabikide Uzaylılar Yapmıştır!





Piramitlerin en ilginçi olan keops'un özellikleriyle başlayalım: 




Kahire'de bulunan " Keops piramidi " nin 12 ton ağırlığında iki buçuk milyon bloktan oluştuğunu, günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımının 664 yıl süreceğini, Piramidin üstünden geçen meridyenin karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya böldüğünü ve piramidin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunduğunu, Yüksekliğinin (164 mt) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındaki uzaklığını verdiğini, Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını verdiğini, Piramitlerin içerisinde "ultrasound", radar,sonar gibi cihazların çalışmadığını,
Kirletilmiş suyun bir kaç gün piramidin içinde bırakıldığında arıtılmış olarak bulunduğunu, Piramidin içerisinde sütün birkaç gün süreyle taze kaldığını ve sonunda bozulmadan yoğurt haline geldiğini, Bitkilerin piramit içerisinde daha hızlı büyüdüklerini, çöp bidonu içindeki yemek artıklarının hiç koku yaymadan mumyalaştığını,Kesik, yanık, sıyrık ve yaraların piramidin içinde daha çabuk iyileştiğini,Piramidin içinin yazın soğuk, kışın sıcak olduğunu, Piramit kimin adına yapıldıysa onun bulunduğu odaya yılda 2 kez güneş girdiğini ve bu günlerin doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğunu, biliyor muydunuz?


Şimdi böylesine inanılmaz bir piramidin 1000 yıl önce nasıl yapıldığı hakkında teorilerimi açıklayim:


Bir insan topluluğu mu? kesinlikle hayır, hayır ve hayır! bu mimari bilgiye o zamanlar ulaşmak imkansızdır! Evet bu piramitleri UZAYLI'ların ta kendisi yapmıştır... Saçma mı geldi? Peki piramitlerin bazı bölümlerinde bulunan ufo ve garip insan figürü resimlerinden haberiniz var mı? Teorim şudur ki, o dönemler başka gezegenlerden gelen varlıklar bugünden çok  daha fazlaydı. Ve onların o zamanki bilgi ve teknolojileri, bizim şuanki teknolojimizden kat kat fazlaydı. Onlar geldi, yaptı ve gitti. Yapımını gören insanlar ise, onları gördüğü gibi piramitin duvarlarına resmetti.(ufo)


Peki bu piramitleri yapmaktaki amaç neydi? Neden yaptılar, bitirdiler ve gittiler?


Heyecanlanarak yazıyorum bu cümleleri. Piramitler bana göre bir uydu gibidir. Bence şuan dünyamızdaki bir çok şeyi kendi gezegenlerinden takip edebilmektedirler. Ve belki kat kat daha büyük bir amaca hizmet edecektir ilerde kim bilir? Şunu unutmayalımki piramite giren KAYBOLUR. Birçok araştırmacı girebiliyor ama buraya dikkat SADECE BİR BÖLÜMÜNE girebiliyor... Derinlerde ne olduğunu henüz kimse bilmiyor.


Ve ayrıca piramitlerin çevresinde, Mısır tanrılarının heykellerinin felan bulunması, o dönemki mısır tanrısının uzaylılarla iletişimini ortaya çıkarmaktadır.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu yazdıklarının tamamı şaka di mi? Yani uzaylılara inanmıyosundur heralde

Unknown dedi ki...

Eğer uzaylılara inanmıyorsan büyük ihtimalle Ateistsin demektir. Kur-an da dahi uzaylıların varlığından bahsediliyor. Ayrıca Allah Dünya'yı yaratmış Dünya'nın üzerinde Dinozorlardan en ufak mikro organizmaları yaratmış. Bunlarla kalmayıp sayısız galaksi yaratmış ve bu galaksilerin her birinin içine yine sayısız gezegen, yıldız, nebula vb. yaratmış. Bunların arasında 3-5 tür kıçı kırık uzaylının yaratılması çok ta inanılmaz bir şey değil. Hatta ve hatta 1 tane değil daha bir çok evren yaratmış. (Bunu: Evren'in Fotoğrafı Çekildi. Evren 1 Tane Değil ! Adlı yayınımda detaylı olarak inceleyebilirsiniz) ve yine her evrenin içinde galaksiler, gezegenler, yıldızlar, nebulalar var. Sence onlarca sonu gelmeyen evrenin içinde tek başımıza olabilirmiyiz? Tek yaşam Dünya'da ise diğer gezegenlerin, Galaksilerin vb. yaratılmasının amacı ne? Yine Kur'an'da denildiği üzere: "Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır."
Lütfen internetten biraz daha araştırma yapınız.

Adsız dedi ki...

EVET uzaylılar var ama şuandaki haberlerde verilenler tamamen yalan,
yok uzaylı istirası yok uzaylılar kaçırmış yok uzaylı kazaları bunlar illuminati ve karanlık örgütlerin en büyük silahı en gelişmiş teknolojilerini kullanıyolar insanları yeni dünya düzenine hazırlıyorlar(uzaylı istilasına hazırlıyolar) uzaylılar var ama bize saldırmayı düşünseydiler zaten teknojileri bin yıl önceden hazırken yaparlardı onun yerine bu piramitleri yapmışlar yani şuanki uzaylılar yalan hepsi istilaya yalanına hazırlık ama geçmişte bu piramitleri yaptıkları dogrudur (benim düşüncem bu) eleştiri yapında bir anlamı olsun :=)

Efe Uslu dedi ki...

Uzaylılara inanıyorum ama koskoca uzaylıları taş ustası yerine koydunuz.

Efe Uslu dedi ki...

Uzaylılara inanıyorum ama koskoca uzaylıları taş ustası yerine koydunuz.

Efe Uslu dedi ki...

Uzaylılara inanıyorum ama koskoca uzaylıları taş ustası yerine koydunuz.

Adsız dedi ki...

şahsen uzaylılar yapmamış piramit aslında subinal mesaj için de yapılmamıştır eski çağdan beri olan piramitler birinin adına yapılmıştır o odaya yılda iki kerez güneş gelir ve batar her neyse ben uzaylıların yaptığına inanmıyorum

Adsız dedi ki...

Admin cahillikte master yapmış...
Adamlar internette fotomontaj eklemiş seni kandırmışlar.
Ben Mısır'a gittiğimde hiyeroglif okumayı öğrendim ve çoğu piramitteki hiyeroglifleri gezdim.
Ama nedense hiç uzaylılardan bahsetmiyordu :) Bu piramitler firavunların mezarlarıdır ve firavunların yanında Duat'ta aç,susuz ve fakir kalmasın diye bir sürü hazine konur bu hazineleri mezar hırsızları almasın diye çeşit çeşit tuzaklar kurulmuştur

Adsız dedi ki...

Uzaylıların olduğuna ben de inanıyorum ama neden insan beynini hafife alıyoruz? Size okuduğumm kitaptan bir kesit paylaşmak istiyorum. "Yüzyıllar önce yapılan piramitlerin insanüstü olduğunu düşünüyor olmamız akıl sınırlarımızın daralmış olmasının bir sonucudur. İnsan aklı beş bin sene önceki insana göre kullanılan kapasite anlamında oldukça ciddi bir tahribata uğramış ve değer kaybetmiştir. Ne yazık ki bu yavaş yavaş olduğu için fark edememişiz. Belki birdrn olsaydı 'n'oldu bize' diye sorma şansımız olabilirdi.
Şimdi ise gerilere dönüp baktığımızda piramitlere ve mumyalara hayret ediyoruz... Piri Reis'in haritasını bile uzaylıların çizdiğini düşünüp Mimar Sinan'ın insan üstü görüyoruz. Sokrates, Eflatun, Aristo... gibi düşünürlerle gıptaile bakıyoruz. Kümesteki kartal gibi..."
Sen bu blogda veya herneyse de belki ammerikayı israilin tutsağı olduğumuzu anlatmaya çalışıyorsun fakat aynı sorunun oryasında sen de varsın. Belki de bunu yaptığının bile farkında değilsindir?

Unknown dedi ki...

Benve bir us olarak kullaniliyoda olabilir

Unknown dedi ki...

Okyanusta su damlası kadar bi alanda yaşıyoruz. Okyanusta hayat varmı diye tartışıyoruz :) asıl saçmalık bu

Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates