29 Kasım 2012 Perşembe

21 Aralık 2012 Kehaneti !

 Merhabalar,

   Size son 1-2 yıldır dillerden düşmeyen 21 Aralık 2012 Maya takvimine göre kıyametlerden flan bahsedeceğim. Tam olarak cümleyi kuramadım ama olsun :D.


Not:Kolay korkanlar okumasın !

 Tibetli bir din/bilim adamı demişki : Korkmayın ve kendinizi buna hazırlayın yusuf yusufa gerek yok yani :D Herneyse konumuza dönelim. Altı çizili olarak söylüyorum iddaalara göre 21 aralık 2012 hakkında Nasa'ya şu bilgi geçmiş :

    Belirttiklerine göre Dünyacığımız Samanyolu galaksiciğimizin Sıfır (0) Hattından geçecekmişş.

Yine o tibetli adamcığın dediği o uyarı yazısı işte sizlerleeeeeeeeee !!


 
            21 Aralık 2012 de dünya tüm galaksi ile birlikte galaksinin Sıfır Hattından geçecektir/geçmeye başlayacaktır, o Sıfır hattı deyip sonra anlamanız için (0) olarak yazdığım yercik hiç bir enerjinin yayılamadığı ,  mıknatısınki gibi elektromanyetik alanların oluşmadığı ve su , bal , reçel :D gibi cisimlerin durgunluğa uğradığı bir yerdir !

 Tüm dünyada aynı anda 21 Aralık 2012 de moskova saatiyle saat sabah 10.00 da :

  *Tam karanlık çökecek,

  *Tam sessizlik olacak,

  *Işık , elektrik , ses vb. hepsi yok olacak,

  Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı.

Sonra Güneş ışığı yine gözükecektir. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecektir.


Hayvanlar olayı önceden hissedecek ve deliklere çekilecek, insanlar hissedemeyeceği için çok sayıda kurban olacak ve o günlerde yaklaşık dünyanın %10 u ölecek ! Bu sırada 2 aylık erzak alıp doğaya çekilmeli , uzun süre elektrikler kesili kalacak.Karanlık günlerde pencerelere siyah örtü çekilmeli onlara bakmamalı gözümüzün ve kulağımızın bize oynadığı olaylara kanmamalıyız Örn: Halisülinasyonlar ve kendi kendimize uydurduğumuz beynimizde dönen sesler...


   Bulunduğunuz yerden uzaklara çıkmamalı aksi takdirde hiç birşey göremeyip duyamadığınızdan kolayca kaybolabilirsiniz!
Enerji ilerlemediğinden ışık cisime çarpıp sizin gözünüze gelipte sizin o cisimi görmeniz olayı olmayacaktır! Kendi gözünün önündeki şeyleri bile göremeyecksiniz!

   Dünyanın Sıfır (0) Hattından çıkması 7 şubat 2012 de gerçekleşecektir. Sonra yavaş yavaş herşey düzelmeye başlayacaktır. Martın sonunda herşey tamamen eskisi gibi olacaktır ancak bir şey varki o şey farklı olacaktır :

 Yolda, okulda, işte Tanıdığınız tanımadığınız kişilerin cesetlerini görebilirsiniz KORKMAYIN ! Siz yaşıyorsunuz !

Bu gibi karanlık anlarda Allah ' tan başka kimseye güvenemezsiniz !

Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir.
Birey önemli hale gelecektir.

Ve bu sayede yeni bir çağ başlayacaktır ! Bu olay binlerce yıl geçsede asla unutulmayacaktır, Dünya nüfusu ciddi bir biçimde düşecektir, savaşlar bu çekilen acı nedeniyle sonlanacaktır artık "biz" değil "ben" olacaktır. Bu kıyamet değildir sadece gelmiş geçmiş en dehşet verici ve en kıyamete yakın yaşanacak olaydır !!!!!!!!!





2 yorum:

Unknown dedi ki...

Su an 13mart 2014 ve hicbisi olmadı

11212121111 dedi ki...

Beyler mayalar kiyameti değil dünyanın 0 hattından geçişini hesapladi

Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates