24 Ağustos 2014 Pazar

Backlink Nedir? Backlink Nasıl Alınır? Ücretsiz Backlink!

Merhaba,

Bilgisayarım bir süredir tamirde olduğu için paylaşım yapamıyordum. Bilgisayarımı geri aldım artık paylaşımlara başlayabilirim. İlk paylaşımım benim gibi, sitesi olan arkadaşlar için.



Konumuz: Backlink

Backlink Nedir?

Backlink, bir sitenin başka bir siteye vermiş olduğu, anasayfasında veya herhangi bir sayfasında bannerinin veya text linkinin bulunması durumunda Pagerank değerinin yükselmesi için önemli olan bir link sistemidir.
Site ile alakalı linkler PageRank™ artışına katkı sağlar.

Arama motorlarının birinci mantığı, bir siteye başka bir siteye link veriyorsa demek ki bu site iyi bir sitedir, kötü olan bir siteye kimse link vermez. Backlink sitenin PageRank'ının yükselmesinde en etkili araçtır. Ancak Pr'ı ( PageRank ) yüksek olan sitelerden link almak daha faydalıdır. Örneğin Pr 0 olan sitelerden 100 linkiniz olacağına Pr 4 olan siteden 1 link almak daha iyidir. Backlink almanın faydaları olduğu gibi backlink vermenin zararları da vardır. Sitemizdeki link çıkışı (yabancı) ne kadar az ise SEO (Search Engine Optimization, Arama Motoru Optimizasyonu) açısından o kadar iyidir. Ayrıca pornografik, warez sitelere backlink verirseniz arama motorları o siteler sizin yüzünüzden yükseldiği için sizi de cezalandıracaktır.

Backlink Nasıl Alınır?

Backlinkler para ile satılabildiği gibi ücretsiz de alınabilir. Ücretsiz backlink veren siteler, sitenizin linkini yazdığınızda 100 lerce siteden size Backlink verir. En azından verdiklerini söylüyorlar, çünkü benim aldığım Backlinkler gelmedi. Elbette Backlink almanın farklı yolları da var. Bu yollar hem kolay hemde kesin sonuç veriyor.
Bu yollar:

1-) Forumlara üye olun ve profilinizde "websitesi" kısmına sitenizin adresini yazın. 
2-) Sitelere yorum yapın ve "websitesi" yada "URL" yazan yerlere site adresinizi yazın.

Bunları yaptıktan sonra gereken tek şey sabır. Çünkü Backlinklerinizin görünmesi için Google'ın siteleri indexlemesi gerekiyor.
Yorum backlinki yapmak için binlerce siteye otomatik yorum atan programlar var. Ben yeni denedim bakalım Backlinklerim gelirse programı sizinle de paylaşırım.

Gizli Dosya'da ücretsiz yorum Backlink fırsatı!

Yorum Backlinkini sitemden de yapabilirsiniz.
Yapmanız gereken bu paylaşımın altındaki "yorum gönder" butonuna basıp, açılan pencerede Adı/Url seçeneğini seçip adınızı ve sitenizi yazdıktan sonra yorumunuzu gönderin.


Kaç Backlinkiniz olduğunu öğrenmek için: http://www.ranksignals.com/

24 yorum:

sasa dedi ki...

saol :D

yaptım dedi ki...

yaptım .s.s

herhangi biri dedi ki...

Mobilde yazılar okunmuyo

http://semiyetosunkaya.com dedi ki...

http://semiyetosunkaya.com

Adsız dedi ki...

Sayfa'nın sahıbı ıle ıletısıme geçmek ıstıyorum,Bana facebook tan ulaşın adım "CAN BUÇAKCI" bende bı aralar Illumınatı gerçeklerı sayfasına 1 sene edıtorluk yapmştım, bılgım çok.. İstersenız bu web sitesinin de editörü olabılırım iyi günler ..

adem dedi ki...

çok güzel bir konuya değinmişsiniz,beğenerek okudum.diğer yazılarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim

SesliSohbet dedi ki...

Tşkler kardeşim güzel ve hgoş bir konu

kıbrıs gece hayatı dedi ki...

http://www.xn--kbrsnightclub-39bc.com/
tsk ederim

http://www.xn--kbrsnightclub-39bc.com/ dedi ki...

http://www.xn--kbrsnightclub-39bc.com/

lol dedi ki...

backlink kazanılması zor gibi

Okan Ay dedi ki...

www.pindoli.com

bursa, emlak, arsa, tarla, arazi, işyeri, plaza, fabrika, bina, daire, satılık daire, satılık daire bursa, bursa satılık daire, millet satılık daire, satılık daire millet, millet mahallesi satılık daireler, millet mahallesi satılık daire, satılık ev, millet satılık daireler, www.pindoli.com satılık işyeri, millet satılık işyerleri, millet satılık mağaza, millet satılık dükkan, millet satılık bina, millet satılık daire, konut kredisi, konut satışı, kelepir daire, millet en ucuz daire, yüksekoba, nuripek, iyizaman, www.pindoli.com bakgör, platin inşaat, bursa sıfır projeler, millet sıfır projeler, bursa kiralık daire, bursa kiralık işyeri, bursa kiralık arsa, millet mahallesi kiralık daire, bursa millet mahallesi kiralık daireler, millet kiralık daire, millet kiralık daireler, millet kiralık işyeri, www.pindoli.com millet kiralık işyerleri, millet kiralık dükkan, millet kiralık dükkanlar, millet kiralık mağazalar, millet işyeri, bursa satılık fabrika, bursa kiralık fabrika, bursa satılık ofis, bursa kiralık ofis, bursa kiralık ofisler, bursa satılık ofisler, bursa satılık fabrikalar, bursa kiralık fabrikalar, pindoli.com emlak, arsa, tarla, 3+1, 2+1, 1+1, 4+1, 5+1, pindoli.com 6+1, temizlik işyeri, bursa temizlik firmaları, site yönetimi, bursa site yönetimi, emlak siteleri, emlak işleri, emlak firmaları, emlak arşivi, emlak değerleri, ekspertiz, rapor, ekspertiz raporu, değerleme firmaları, değerleme alanları, mimarlık, pindoli, pindoli gayrimenkul, pindoli emlak, pindoli holding, pindoli bursa emlak dünyası, pindoli emlak merkezi, pindoli müzayedecilik, pindoli profeyonel emlak firması, pindoli genel merkezi, pindoli alım satım kiralama merkezi millet emlak pindoli, deva emlak pindoli, bursam emlak pindoli, pindoli bursam emlak, pindoli cag emlak, pindoli bursa satılıklar, pindoli bursa satılık daireler, pindoli bursa kiralık daireler, millet mahallesi, pindoli millet mahallesi, pindoli emlak dünyası, pindoli mutluluk anahtarı, pindoli mağazacılık, arsa kirala, fabrika kirala, pindoli.com, kiralık fabrika bursa, www.pindoli.com, pindoli.com, en hızlı daire satış noktası, en hızlı kiralama noktası, hepsiburada.com, gittigidiyor.com, daire işyeri arsa, kiralık satılık , açık arttırma ile satış, ipotekli mülkler, krediler, bankalar, www.pindoli.com

Unknown dedi ki...

På grund av att bearbeta Turkiets medlemskap till EU, arbetar regeringen hård för att anpassa sin lagstiftning i samma linje med andra Europeiska länder .Detta kommer att naturligtvis föra bekvämare levnadsstandard för utländska investerare som investerar i fastighet i Turkiet, villa i Turkiet och lägenhet i Turkiet.

http://www.nordictrusthomes.se/

Unknown dedi ki...

In the last ten years,the real estate sector in Turkey has grown rapidly as a result of political and economic stability.There is a huge demand on purchasing property in Turkey both by locally and internationally,therefore almost 600,000 properties are being built every year.

http://www.nordictrusthomes.com/

Unknown dedi ki...

dongtam
game mu
cho thue phong tro
http://nhatroso.com/
nhac san cuc manh
tổng đài tư vấn luật
http://dichvu.tuvanphapluattructuyen.com/
văn phòng luật
tổng đài tư vấn pháp luật
thành lập công ty
http://we-cooking.com/
chém gió
trung tâm ngoại ngữ
Bạch Tuyết Ma Hùng, hắc mang đánh vào trên đầu của Bạch Tuyết Ma Hùng, nó liền trở nên ngây dại, toàn thân lơ lửng trên không trung không thể nhúc nhích được.

- Hống Hống.

Mà đúng lúc này, một con cửu giai ma thú trung kỳ ở phía sau Bạch Tuyết Ma Hùng đã nhào tới phía sau của Thú Ma, há miệng táp tới, cái miệng máu hiện ra răng nanh trắng xóa, như muốn nuốt chửng Thú Ma vào bên trong.

- Hừ.

Chỉ nghe Thú Ma cười lạnh một cái, thân hình với một tốc độ khó có thể tưởng tượng được bay lên trên không trung, cùng lúc đó chưởng ấn vỗ lên trên người của Bạch Tuyết Ma Hùng.

Thân thể của Bạch Tuyết Ma Hùng liền lui về phía sau mấy bước, vẫn chưa ổn định thì Thú ma đã quỷ dị xuất hiện, một hắc mang đánh lên trên đầu của nó.

Unknown dedi ki...

http://www.evdenevenakliyemerkezi.com

Unknown dedi ki...

http://www.evdenevenakliyemerkezi.com

seslidunya dedi ki...

Teşekkürler kardeşım

Moto Kurye dedi ki...

Paylaştığınız için teşekkürler. Web sitenizi beğenerek ziyaret ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla.Dudullu Kurye


Oykuhaliyikama dedi ki...

Çok teşekkür ederiz.Bizlere bu şekilde yardımcı olmanız beni çok sevindirdi.Artık insanlar arasında kalmayan yardımın kalbi burada atıyor.
sesli siteler
Sesli sohbet
sesli chat
seslichat
Halı yıkama

Oykuhaliyikama dedi ki...

Güzel bir konu daha paylaşmışsınız.Sizlere çok teşekkür ediyoruz.Bizlere verdiğiniz destek gerçekten çok güzel.

sesli siteler
Sesli sohbet
sesli chat
seslichat
Halı yıkama

sesli sohbet dedi ki...

sesli sohbet sesli chat eğlence sitesi sesli sohbet

sesli sohbet dedi ki...

türkiyenin en büyük ve dostluğun kardeşiğin adresi sesli sohbet sizde dünyanın heryerinde katılan ziyaretcilermizle tanışabilirsiniz arkadaş olabilirsiniz web sitemiz kesintisiz sohbet aile seviyeli sohbet sitesi olarak sizler için açılmiştır

oya modelleri dedi ki...

mazilerde kalan güzel oya modelleri derya hanımın sayesinde gayet hanımla memun kaldık bu güzel oya örnekleri sizlerde faydalanmak istermisiniz bu kadar güzel oya modellerini yapanı görmedim yaptımız yeni evi derya hanımın sayesinde güzel renglerle süsledik bana sorarsanız web sitesini ziyaret edeniz herkese hayırlı günler dilerim

projeksiyon lambası dedi ki...

Projeksiyon Lambası, Projeksiyon Lambaları, Projeksiyon Tamiri, Lamba Değişimi,

Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates