26 Nisan 2013 Cuma

Amerika Boston Saldırısında İlluminati!

Merhaba,

Hatırladığınız gibi geçen haftalarda Amerikanın Boston eyaletinde maraton sırasında patlamalar oldu ve aklıma anında illuminati kartlarından Joggers isimli kart geldi. Kartın üstünde koşan biri var ve bu olay 1992 de zaten haber verilmiş.


İşte illuminati bu işte aradan yüzlerce yıl geçse de bir kart koyarlar ve o kart gerçek çıkar. Sakın bunlar kahin değil Allah'tan başka kimse geleceği bilemez demeyin! Tabikide bilemez ama bunun geleceği bilmek ile alakası yok. 1992'de bir kart koyuyorlar ve onu başka bir tarihte bizzat kendi adamlarına gerçekleştirmelerini emrediyorlar ve olay oluyor. Aynı şekilde ikiz kuleler saldırısı pentagon saldırısı vb. de çok önceden haber verilmişlerdi hatta yakın zamanda İlluminati Galeri diye bir konu açmıştım Aşağılarda bulabilirsiniz. Orada Jhonny Bravo Çizgi filminden bir kare var ve arkadaki afişte Coming Soon (Çok yakında) Yazıyor ve altındada ikiz kulelerin yıkıldığı görünüyor. Sizce bu bir tesadüf mü?

Herneyse konumuza geri dönelim olayın ilginç olan bir yanıda Facebook'ta bu saldırıyı bildiren bir sayfa açılmış hemde saatler önce!


Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates