21 Aralık 2012 Cuma

21 aralık bugün !

    Merhabalar ,

   Hepinizin bildiği gibi bugün 21 Aralık 2012 ve şu ana kadar kıyametle alakalı hiç bir şey olmadı. Uzmanlar bugün saat 13:15 te ne olacaksa olacağını söylüyor.
Ayrıca iddialara göre 2 yer kıyametten etkilenmeyecek onlardan biri Fransa'da  diğeri ise Türkiye'mizin İzmir ilinin Şirince köyünde. 21 aralık gününe kadar 15.000 kişinin orada olacağı iddia ediliyordu fakat beklenen ilgi görülemedi. Üstelik bir çok Hollywood yıldızı ve müzisyenler orada olacaklarını söylediler ama hiçbiri gelmedi ya birisi (İlluminati gibi mesela) onların gitmesini engelledi yada 3000-4000 kişiye sadece 500 yatak düştüğü için gelmediler üstelik çadır kurulmasına da izin yok ! Bugün 21 aralık ve saat 13:15 i bekliyoruz. Eğer kıyamet kopacaksa Mesih Hz.İsa dünyaya gelecektir. Ayrıca Deccal yani şeytan da dünyamıza gelecektir! Yalnız dikkat ! Mayalar 21 aralık gününde kıyamet koopacağı iddiasında bulunmamış ve hiç bir zamanda öyle bir şey demedi Mayalar ! Şimdiki yarım akıllı bilim adamları (!) Maya güneş takviminin bittiği gün 21 aralık 2012 de kıyamet kopacağını iddia ediyorlar. Ancak Mayalar o gün insanlığın yeni bir çağa gireceğini bize bildiriyor. Yani bu bir çeşit yükselme, evrim vb. Birşey.

            Kendinize iyi bakın ,

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Demek ki evrim geçirilecek gün valla ben hala aynı tipsizlikle oturuyorum :D

:| dedi ki...

kıyameti Allah bilyo şeytan ise kıyamet 30 40 50 60. YÜZYILDA FALAN OLMİCAK MİLYAR ŞEYLERDE OLACAK ALLAH EĞER 1. MİLYAR YILLARINDA OLACAK YERLERDE HİÇ NAMAZ KILAN OLMSDIYSA ALLLAH KIYSMSETİ KOPARICAKTIR VE YENİBİR DÜNYS YARATACAKTIR
belki bu olaylar yaşanabilir bunu sadece ALLAH bilir.

Powered By Blogger · Designed By Blogger Templates